Hétköznapi "grillvacsora": egyszerû, falatnyi, zöldséges csirkenyársak

2012-01-26

sponsored links


Hirtelen kellett valami finomat összeütnöm vacsorára. Volt friss csirkemellem, és gombám, úgyhogy gyorsan jött az ötlet, hogy ebbõl bizony zöldséges csirkenyárs lesz.

Télen sem mondunk le a grillvacsorákról, nem ez az elsõ nyársonsült, amit sütõben készítettem  el.
Teljesen egyszerûre vettem a figurát, csupa klasszikus alapanyagot kotortam elõ a hûtõbõl és a zöldségtárolóból. 
Idõközben jött egy ötlet, hogy ez esetben nem hosszú nyársakat, hanem apró, szinte falatnyi nyársakat készítek. Ezzel duplán is nyerek, hiszen gyorsabban és jobban is átsülnek a hozzávalók. Végül pedig rájöttem, hogy talán így még szemrevalóbb is.

A csirkemellet közepesen vastag kockára vágtam és egyszerûen, de ízletesen fûszereztem. A csirkemellhez igazítottam a többi alapanyag méretét is, ugyanis az a lényeg, hogy minden kívül ropogósra süljön, de belül szaftos maradjon, valamint minden egyszerre süljön készre.

A barbecue csirkeszárnyak már a sütõben sültek, úgyhogy két adagra készültem elõ. Végül éppen egy tepsi telt meg az apró nyársakkal.


Hozzávalók 2 bõséges adaghoz: ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s